Mor un menor d'edat en un accident de trànsit a Sanaüja, a la Segarra

Els Mossos investiguen les causes d'un xoc entre un turisme i un tot terreny

Redacció
25 de març del 2021
Actualitzat a les 22:05h
Un menor d'edat ha mort aquest dijous cap a un quart de vuit del vespre en un accident de trànsit que ha tingut lloc a la carretera C-1412a, al seu pas per Sanaüja (Segarra) en sentit Calaf, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Al mateix sinistre, que ha tingut lloc quan un turisme i un tot terreny han xocat per causes que s'investiguen, han resultat ferides tres persones més, una de les quals també menor d'edat. Segons el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) dels ferits n'hi hauria 1 de greu i 2 menys greus, entre ells el menor ferit, tots traslladatsa l'hospital universitari Arnau de Vilanova de Lleida. Tots els afectats viatjaven en el mateix vehicle.

El sinistre s'ha produït al quilòmetre 13 de la carretera esmentada. Arran de la incidència, que ha obligat a tallar totalment la via, s'han activat quatre patrulles dels Mossos, vuit dotacions dels Bombers i quatre unitats del SEM.

Amb aquesta víctima, són 18 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons informa l'SCT.

És la segona mort del dia en carreteres lleidatanes, aquest matí un sinistre entre una motocicleta i un tractor ha provocat la mort d'un veí d'Agramunt de 54 anys.