Detenen dues persones per un robatori amb força en una entitat bancària d'Alcoletge

Els mossos localitzen un dels autors sota un vehicle i amb talls a les mans i a l'altre el troben a través del seu cotxe

Redacció
23 de març del 2021
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts un home de 60 anys i nacionalitat espanyola i una dona de 30 anys i nacionalitat marroquina, tots dos veïns de Lleida, com a presumptes autors d'un robatori amb força.

Els fets han tingut lloc al voltant de la una de la matinada, quan es va activar l'alarma d'una entitat bancària del carrer Major d'Alcoletge (Segrià). Els lladres haurien trencat el vidre de l'oficina i sostret diversos objectes del seu interior.

Posteriorment, els agents han localitzat la dona amagada sota un vehicle i han comprovat que tenia talls lleus a les mans i part del material robat. Mentre, cap a les 02.30 hores, una altra patrulla ha trobat l'home a la ciutat de Lleida i tots dos han estat arrestats.

Els efectius policials han trobat al carrer Hostal de la Bordeta de la capital del Segrià el vehicle amb el qual hauria fugit el presumpte lladre. L'home té antecedents i juntament amb l'altra arrestada han de passar a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida en les pròximes hores.