Futbol

El Prat menysté la directiva del Lleida Esportiu

El club del Baix Llobregat envia els dirigents a una zona delimitada amb tanques i indicada amb un cartell en castellà

per Redacció , 22 de març de 2021 a les 09:58 |
Els membres de la directiva del Lleida Esportiu i els periodistes lleidatans que aquest diumenge han acompanyat l'equip al Prat han estat rebuts amb menysteniment i amb aires d'humiliació.

El director esportiu del club, Jordi Esteve, ha hagut de veure el partit des d'un lateral i a ras de gespa i en una zona delimitada amb tanques. Segons ha explicat el periodista Albert Escuer al seu compte de Twitter, el Prat ha enganxat en una columna metàl·lica un cartell en castellà en el qual s'hi llegia "Lérida.D", una indicació que servia per perimetrar l'espai reservat per la directiva i acompanyants.


Segons Escuer, aquest tracte poc cordial s'explica per una esbroncada que van tenir alguns components de l'entitat del Baix Llobregat en la seva visita al Camp d'Esports de Lleida, el passat 20 de desembre. Un dels membres que acompanyava l'equip tenia febre, per la qual cosa li va ser vetada l'entrada d'acord amb els criteris que marquen les autoritats sanitàries. Aquesta decisió, diu Escuer, no va agradar la directiva del Prat, que entre insults van afirmar que la rebuda del Lleida Esportiu a la ciutat del Llobregat no seria la més educada. Així va ser.

 

 

Participació