A Molo se li acaben els tòpics i el crèdit

L'entrenador del Lleida Esportiu tira del discurs habitual per justificar la mala temporada de l'equip

Molo, entrenador del Lleida
Molo, entrenador del Lleida | Lleida Esportiu
Redacció
22 de març del 2021
Actualitzat a les 0:23h
L'entrenador del Lleida Esportiu, Jesús Casas "Molo", ja no sap què dir per defensar els seus jugadors aquesta temporada. L'equip no jugarà la fase d'ascens després del trist empat que ha aconseguit aquest diumenge al camp del cuer, el Prat, però el tècnic segueix treient-se tòpics del barret per justificar-se. Tot i això, el crèdit se li està acabant perquè no ha demostrat que sigui capaç d'intervenir encertadament per redreçar el mal rumb de l'equip.

Després del matx, el tècnic ha assegurat que segueix creient en els seus futbolistes i ha recordat un cop més la duresa de la Segona B, on hi ha "equips molt bons". Seguint amb el seu relat habitual, que ja esgota, Molo ha dit que cal "mirar endavant" i afrontar el proper partit "amb optimisme i voluntat de quedar el més amunt possible en la classificació".

En aquest context, ha tornat a lamentar que l'equip no hagi estat a l'altura per no haver aconseguit l'objectiu que havia marcat el president a inici de temporada, el de la disputa de la fase d'ascens, i ha tancat la declaració assegurant que l'equip ha "d'aixecar el cap".