El Lleida pendent de l'Andorra i amb la necessitat de guanyar

Una victòria dels del Principat deixaria el Lleida sense opcions matemàtiques d'ascens

Redacció
20 de març del 2021
Actualitzat a la 13:34h
Entre avui i demà es disputa la penúltima jornada de la primera fase de la Segona Divisió B. El Lleida Esportiu haurà d'estar pendent del partit que juga aquesta tarda l'Andorra davant de l'Hospitalet, ja que una victòria dels andorrans anul·laria qualsevol opció d'ascens en la darrera jornada de lliga.

El Lleida, per la seva banda, visita demà el camp del Prat a les 12h del migdia. Una victòria dels de Molo els asseguraria la permanència a la Segona Divisió B, mentre que una derrota posaria en perill la temporada i la categoria, ja que la distància del Lleida respecte a l'Espanyol B i el Prat és de 5 punts, i l'última jornada rep la visita de l'Andorra al Camp d'Esports.

Els lleidatans amb l'objectiu de classificar-se a la nova lliga Pro, han d'intentar sumar els màxims punts possibles en aquesta primera fase, ja que els punts es mantindran en el següent tram de temporada. Si la victòria dels blaus al camp del penúltim classificat l'acompanyen les derrotes de l'Andorra i del Llagostera, el somni d'arribar entre els 3 primers seguiria viu, tot i que pendent d'una carambola històrica en la darrera jornada.

L'important per als de Molo és aconseguir aquests darrers 6 punts, per agafar confiança i sumar 3 victòries consecutives que els permetin afrontar el tram final de temporada amb il·lusió, sobretot per a una afició que la setmana vinent podrà tornar al Camp d'Esports.

Per al partit de demà el conjunt lleidatà lluirà la samarreta de la campanya "StopCovid-19", de les que se'n posaran 100 a la venda i tots els diners recaptats aniran destinats íntegrament als projectes de l'IRBLleida.