La pandèmia ajorna indefinidament les edicions de la Passió Medieval de Cervera

Els organitzadors creuen que potser ja no es podrà representar més i emmagatzemen en caixes part del material per si algun dia es pogués escenificar de nou

L'escenificació de la Passió
L'escenificació de la Passió | Passió Cervera
Redacció
17 de març del 2021
Actualitzat a les 10:10h
La Passió Medieval de Cervera tanca una primera etapa d'escenificacions després d'haver-la de cancel·lar per segon any consecutiu. L'any passat, la pandèmia va obligar a suspendre-la deu dies abans de l'estrena i aquest 2021 els organitzadors també van decidir no fer-la degut a les restriccions de públic, d'aforament i distàncies de seguretat i ús de mascareta per part dels actors.

De moment, han emmagatzemat part del material, com ara elements del muntatge i vestuaris, en caixes ignífugues cedides pel Museu de Lleida, tot confiant que algun dia es puguin recuperar les representacions, malgrat que, ara per ara, ho veuen "força improbable". El Crist articulat de la Passió Medieval es pot veure exposat a l'església de Santa Maria de Cervera.

L'Associació de la Passió Medieval de Cervera i l'equip artístic considera "força improbable" que es torni a representar en un futur però, tot i això, asseguren que mantindran obertes altres línies de treball i la recerca de finançament.