Meritxell Serret, sobre el retorn de l'exili: «El Suprem sabia que jo hi aniria»

L'exconsellera explica al programa "FAQS" que es tractava d'un "element de risc" per si el jutge ho volia "filtrar"

Meritxell Serret al programa de TV3
Meritxell Serret al programa de TV3 | ND
NacióDigital
15 de març del 2021
Actualitzat a les 9:40h
El retorn de l'exconsellera Meritxell Serret, després de tres anys exiliada a Brussel·les, ha agafat per sorpresa a molta gent. Sobre Serret pesa una acusació per malversació i desobediència per l'organització de l'1-O, i per la qual ja va prestar declaració dijous davant del Suprem. El seu retorn era secret, pràcticament només ho sabia un grup de 5-6 persones, però qui també ho sabia era el Tribunal Suprem. Així ho ha explicat al programa Preguntes Freqüents de TV3.
  "S'havia d'avisar al jutge instructor per preparar la compareixença", diu Serret, que reconeix que això també "era un element de risc" per si es filtrava la notícia, la qual la seva pròpia família només va saber fins al mateix matí quan ja estava de camí. Dijous, malgrat anar al jutjat, Serret no es va trobar amb Pablo Llarena, a qui sí que veurà el 8 d'abril quan vagi a declarar. 

Serret ha decidit tornar a Catalunya per ser diputada al Parlament, i tal com explicava al mateix programa aquest gest "és un pas més en aquesta estratègia de lluita contra la repressió".