El públic podria tornar al Camp d'Esports en dues setmanes

El club treballa en un protocol amb la meitat de l'aforament després que el Procicat hagi relaxat les mesures per als esports no professionals

Redacció
12 de març del 2021
Actualitzat a les 8:38h
El Camp d'Esports podria a tornar a rebre afeccionats en un parell de setmanes. El Lleida Esportiu treballa amb la hipòtesi de gestionar la meitat de l'aforament en el darrer partit de lliga contra l'Andorra, que es disputarà l'últim cap de setmana de març.

El president, Albert Esteve, treballa en un protocol per al retorn dels seguidors a les grades, per bé que només es contempla que hi puguin entrar un màxim de 6.000 persones en el cas de l'estadi lleidatà, una xifra que supera amb escreix el nombre de persones que assisteixen als partits, que sovint no arriba al miler.

El Procicat ha anunciat el retorn de totes les competicions federades catalanes amb la presència de públic.

Els responsables de les restriccions apunten que en competicions: permeses les categories internacionals, professionals, estatals i competicions que donen accés, a més de les lligues regulars federades de qualsevol edat, "està permesa la presència de públic amb la limitació del 50% d’assistents a l’aire lliure i el 30% en espais tancats i sempre amb seient preassignat”. El Lleida Esportiu entra en aquest grup atès que no forma part del futbol professional.