«El Lleida Esportiu comet irregularitats; les nòmines no es corresponen als salaris»

El futbolista Joan Oriol assegura que el club pagava tard i assegura que els futbolistes que marxen "no volen tornar-hi"

Joan Oriol, exjugador del Lleida Esportiu
Joan Oriol, exjugador del Lleida Esportiu | Lleida Esportiu
Redacció
11 de març del 2021
Actualitzat a les 10:16h
L'exfutbolista del Lleida Esportiu, Joan Oriol, ha carregat els neulers contra el president del club lleidatà, Albert Esteve, per les "irregularitats" en pagaments i en contractes de jugadors. En una entrevista al programa "Lleida en Joc" d'Alpicat Ràdio, Oriol ha detallat que molts futbolistes tenien contractes que no corresponien als salaris que percebien de manera oficial, un fet que ha derivat en problemes a l'hora de tramitar el cobrament dels ERTO, activats després del confinament i de l'aturada de la lliga.

L'actual jugador del Nàstic assegura també que el club ha pagat tard als seus jugadors, una situació que, apunta, no passa en altres entitats esportives catalanes. En aquest sentit, Oriol qualifica de "club peculiar" el Lleida Esportiu, i recorda que la majoria de jugadors que marxen no volen tornar-hi.

Tot i admetre que va viure dos anys "feliços" a Lleida, el futbolista lamenta la relació mantinguda amb Esteve durant el tram final de la seva etapa com a jugador del Camp d'Esports; "Em van doldre les formes", diu Oriol, que recorda durant la conversa que actualment manté un litigi amb el Lleida Esportiu.

Després d'aquestes declaracions, Albert Esteve va acusar el programa radiofònic d'anar a favor del Nàstic i es va queixar que no hi havia hagut voluntat de contrastar aquestes opinions amb la seva entitat. Aquest diari s'ha posat en contacte amb el departament de premsa i amb el mateix president lleidatà sense haver obtingut resposta.