El porter del Lleida no sap per què perd l'equip i veu «quasi impossible» pujar de categoria

Pau Torres reconeix que els objectius de l'equip han canviat i troba a faltar l'afició al Camp d'Esports

Redacció
10 de març del 2021
Actualitzat a les 20:26h
Pau Torres durant la roda de premsa del Lleida Esportiu
Pau Torres durant la roda de premsa del Lleida Esportiu | Lleida Esportiu
El Lleida Esportiu ha perdut 4 dels últims 5 partits de lliga. El darrer al camp del Nàstic de Tarragona, líder de la categoria. El porter del Lleida, Pau Torres, no troba explicacions a les derrotes de l'equip i lamenta que molts dels gols arribin en els primers minuts dels partits. Torres ha afirmat que l'equip troba a faltar el recolzament de l'afició al camp.

El conjunt dirigit per Molo es troba a 7 punts de la tercera plaça, a falta de 3 jornades per disputar-se. L'objectiu de l'equip, ara mateix, passa per no acabar en les posicions que els obligaria a lluitar per la permanència i que els impediria entrar a la nova Lliga Pro, que suposaria un esgraó més abans d'arribar al futbol professional.

Pau Torres assumeix que els objectius de l'equip han canviat i veu "quasi impossible" ascendir de categoria, però es fixa l'objectiu d'aconseguir els màxims punts possibles, per entrar a la segona fase de la temporada i tenir més fàcil l'accés a la nova lliga, ja que es mantenen els punts aconseguits en aquesta primera part de temporada. També ha assegurat que no entrar a la Lliga Pro "seria un cop molt fort".

El Lleida Esportiu rebrà aquest dissabte, al Camp d'Esports, la visita de l'Olot. La darrera sortida la farà al camp del Prat i tancarà la primera fase rebent l'Andorra, de Gerard Piqué.