Coronavirus

Balaguer instal·la cartells informatius anticovid als parcs infantils

El panell va acompanyat de les explicacions en diversos idiomes

per Redacció , 8 de març de 2021 a les 20:10 |
Un dels cartells instal·lats a Balaguer | Ajuntament de Balaguer
La Paeria de Balaguer ha començat a instal·lar els cartells informatius als parcs infantils, amb l'objectiu d'informar en diferents llengües de les mesures a complir per evitar la propagació de la Covid-19.

En aquests cartells s'hi pot llegir per exemple què cal tenir en compte quan es porten els infants al parc i es detalla també que cal procurar que només els acompanyi un adult, que evitin menjar o beure, o que practiquin activitats amb jocs que puguin portar de casa, evitant l'ús compartit d'elements com gronxadors.


També s'expliciten les limitacions horàries d'ús d'aquests equipaments i l'ús obligatori de mascareta per infants de més de 6 anys. Així mateix, es recorden altres mesures com respectar les distàncies, no seure als bancs, o tenir un bona higiene de mans. El panell va acompanyat de les explicacions en diversos idiomes, així com un codi QR que dona accés a un àudio per ser escoltat amb Wolof i Fula des del mòbil.

D'altra banda, la Paeria de Balaguer té previst habilitar 6 nous aparcaments per a bicicletes. Estaran distribuïts per tota la ciutat i les zones on s'instal·laran són fruit de les propostes que van fer en el seu dia els balaguerins i balaguerines mitjançant una consulta realitzada per la Paeria. Es tracta de la Plaça Mercadal (Davant de la casa de la Paeria); el carrer Barcelona amb Plaça de la Sardana; la Plaça Pere Casaldàliga; a la zona del Teatre Municipal; al Molí de l'Esquerrà; i el situat al Barri Nou (Davant de l'Estel).


Els nous aparcabicicletes se situaran en places que actualment ocupen cotxes per fomentar aquest vehicle de transport. 

 

Participació