Desallotgen una festa il·legal en una finca ocupada a Lleida

Una parella de ciclistes va alertar els Mossos i la Guàrdia Urbana després que un dels assistents els amenacés amb un ganivet

Redacció
08 de març del 2021
Actualitzat a les 17:02h
Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van actuar ahir per desmantellar una festa il·legal en una casa ocupada de la partida de la Cerdera Alta de Lleida. Van rebre l’avís al voltant de les dotze del migdia, quan una parella de ciclistes van veure que hi havia molts vehicles aparcats davant la casa i que s’escoltava música a un volum elevat.

En el moment que els dos ciclistes es van apropar a la finca, una persona se'lshi va apropar i els va amenaçar amb un ganivet. Va ser quan, diverses patrulles de tots dos cossos policials es van desplaçar fins al lloc i van identificar les persones que es trobaven a l’interior de la torre.

Segons la policia algunes persones de les presents, vivien en aquesta casa, que es troba en molt mal estat, però d’altres tan sols havien acudit a la festa, incomplint diverses restriccions sanitàries per la Covid-19. Els agents van identificar als que participaven de la festa i també van escorcollar els vehicles aparcats. Es van aixecar 6 sancions per incomplir les restriccions per la Covid-19.

D'altra banda, van informar que no era la primera vegada que acudien a aquesta finca per reunions de persones. 

A més, la Guàrdia Urbana de Lleida ha denunciat 7 propietaris d'immobles a Lleida durant aquest cap de setmana, per no respectar el descans veïnal i per infringir les mesures de seguretat i les restriccions per la Covid-19.