El jove de 15 anys accidentat amb un quad a Alcarràs continua en estat crític

El vehicle, amb dos menors més, va sortir de la via en un camí rural de les Fites

Redacció
08 de març del 2021
Actualitzat a la 13:18h
El jove de 15 anys que aquest diumenge ha patit un accident de quad a Alcarràs, al Segrià, continua en estat crític. El fets han passat al camí rural de les Fites, a 500 metres de l’N-II. Els Mossos d’Esquadra han rebut l'avís poc després de les cinc de la tarda.

Per causes que encara s’estan investigant, s'ha produït una sortida de via d’un quad amb tres ocupants menors d’edat. A conseqüència de l’accident, un dels menors ha resultat ferit en estat crític i traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. El matí d'aquest dilluns, el Servei Català de Trànsit havia anunciat la mort del noi, un extrem que ha estat desmentit hores després pels Mossos d'Esquadra. 

Els tres menors anaven sense casc i van agafar prestat d’un conegut un quad d’alta cilindrada, que només es pot conduir amb més de 18 anys. Els altres dos menors tenen 17 i 15 anys.

Arran de la incidència, s'han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies i el servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). 
Amb aquesta víctima, són 11 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.