El PP aparta el vicesecretari de comunicació per una denúncia de la lleidatana Irene Pardo

La demanda contra Albert Fernández Saltiveri és per presumptes maltractaments

Albert Fernández Saltiveri, a la dreta
Albert Fernández Saltiveri, a la dreta | Cedida
NacióDigital
06 de març del 2021
Actualitzat a la 13:59h
El PP de Catalunya ha apartat de les seves responsabilitats el vicesecretari de comunicació del partit, Albert Fernández Saltiveri, segons han informat els populars a través d'un comunicat. El motiu és la denúncia per maltractaments contra ell per part de la presidenta de Noves Generacions, Irene Pardo, que també és la seva exparella.

Segons ha avançat el diari Ara i ha confirmat l'ACN, la denúncia ja està en mans de la justícia i que s'estan seguint les vies reglamentàries que marquen els estatuts del PPC, amb l'obertura d'un expedient informatiu en el Comitè de Drets i Garanties, que ho resoldrà "en breu".

Segons el rotatiu, l'escrit de denúncia de Pardo s'acompanya d'un informe mèdic que reporta lesions, com ara una fissura al nas i contusions a tot el cos, i l'acusa de maltractament psicològic continuat.

El diari Ara afegeix que Pardo estaria considerant deixar el PP i la presidència de Noves Generacions a causa de la "incomoditat" que li ha generat ser-ne membre durant els últims mesos perquè la formació tenia coneixement dels fets i no va apartar Saltiveri de les seves funcions a la direcció.

Saltiveri compta amb una llarga trajectòria dins del PP català, abans d'ocupar el càrrec de vicesecretari de comunicació també va ser la mà dreta de Xavier Albiol a la ciutat de Badalona, on durant una temporada va ocupar la gerència de la televisió i ràdio públiques del municipi.

El cas de Saltiveri se suma a l'escàndol per agressions sexuals del número dos de les llistes dels populars a les passades eleccions catalanes, Daniel Serrano.