Memòria

Unes 50 entitats i més de 500 persones exigeixen a l'ajuntament d'Alcarràs salvar Cal Macià

La plataforma 'Salvem Casa Vallmanya' s'envolta d'acadèmics, historiadors i gent de l'àmbit cultural per salvar Cal Macià

per Redacció , 5 de març de 2021 a les 19:40 |
La plataforma 'Salvem Casa Vallmanya' porta tot just una setmana demanant l'actuació de l'ajuntament d'Alcarràs per salvar la masia familiar del president Macià, situada a Vallmanya, al municipi d'Alcarràs. 

En aquesta setmana, la plataforma ha aconseguit que s'adhereixen a la causa 50 entitats, associacions i partits. A més de 515 persones que donen suport a la demanda. 


Això coincideix amb la reivindicació que va fer el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn. La setmana passada, explicava una reunió amb l'alcalde d'Alcarràs, on la Diputació de Lleida es comprometia a col·laborar amb el consistori. 

Talarn animava a l'ajuntament d'Alcarràs a adquirir l'immoble amb el compromís que una vegada sigui de propietat municipal la Diputació, juntament amb altres administracions com ara el Departament de Cultura, ajudarà a impulsar i sufragar part de les obres d'urgència necessàries per consolidar l'edifici i frenar la degradació que pateix actualment.

 

Participació