El Parc Científic de Lleida reforça els seus vincles amb la UdL

Acorda el nomenament de José Antonio Bonet per fer de pont entre ambdues institucions

Redacció
04 de març del 2021
El consell d'administració del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL) ha acordat aquest dijous reforçar la coordinació en recerca, transferència, emprenedoria i innovació amb el nomenament del catedràtic contractat de Sistemes Forestals de la Universitat de Lleida (UdL), José Antonio Bonet.

Aquesta coordinació va en la línia del que ja va aprovar el darrer consell per tal de potenciar la cooperació en projectes científics amb institucions i entitats. Amb aquest nomenament es pretén potenciar sobretot la presència, participació i sinergies entre el parc i els organismes de la UdL dedicats a aquests àmbits de la recerca, transferència, emprenedoria i la innovació. El coordinador serà el pont entre ambdues institucions.

José Antonio Bonet és catedràtic contractat de l'Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) de la Universitat de Lleida des del febrer del 2021, tot i que està vinculat amb aquest centre de la UdL com a professor i investigador des del 2003. És doctor Enginyer de Forests i Màster en Administració i Direcció d'Empreses (Executive MBA) per la Escuela de Alta Dirección y Administración-EADA. Així mateix, va ser director general del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC) del 2006 al 2009 i director de recerca i transferència de tecnologia del mateix centre entre els anys 2001 i 2007.

Bonet està vinculat professionalment o mitjançant càrrecs de gestió o representació al propi CTFC, la Fundació Terra, Agrotecnio i va ser adjunt al president del Consell Social de la UdL des de l'any 2008 al 2017, membre del Consell d'Administració de l'IRTA entre 2009 i 2016 i del Board del European Forest Intitute (EFI), com a representant al govern espanyol entre els anys 2008 i 2014.