Enxampat després de penjar un vídeo circulant a 124 km/h en una zona de 30 a Lleida

El jove de 24 anys i veí de Lleida, circulava a 124 km/h en una zona limitada als 30 km/h

Redacció
04 de març del 2021
Actualitzat a les 15:37h
Ahir la Guàrdia Urbana, va tenir coneixement d'un vídeo que s'havia penjat a les xarxes socials on es mostrava el conductor circulant a la velocitat de 124 km/h, gràcies a la imatge del comptador de velocitat el vehicle. 

El jove de 24 anys i veí de Lleida, conduïa per l'avinguda Ciutat de Jardí, una via limitada als 30 km/h. La policia local va realitzar les pertinents comprovacions i un cop finalitzada la investigació, es van obrir diligencies envers l'implicat, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per un excés de velocitat punible penalment.

D'altra banda, agents de la policia local van sorprendre aquest dimecres cap a la una del migdia a la rambla d'Aragó un menor de 17 anys al volant d'un vehicle i que, per tant, no tenia permís de circulació.

A més, el vehicle tampoc tenia contractada l'assegurança obligatòria. La Guàrdia Urbana va instruir diligencies penals per conduir sense haver obtingut mai cap mena de permís de conducció i va fer les denúncies corresponents. El menor va ser lliurat als seus pares, i el vehicle retirat al dipòsit municipal.