Pablo Hasél

Hasél creu que és un «pres polític» i denuncia una operació d'estat contra ell

El raper es mostra "emocionat" per les protestes que ha generat el seu empresonament

per Redacció , 4 de març de 2021 a les 11:11 |
Pablo Hasél creu que hi ha una "operació d'Estat" per mantenir-lo a la presó "molt temps", més enllà dels 9 mesos que compleix pel delicte d'enaltiment del terrorisme. En la primera entrevista que concedeix des del centre penitenciari Ponent de Lleida, al diari Público, el raper dubta que acabi sortint a finals d'any (la sentència inclou un multa de 30.000 euros que es podria convertir en un allargament de la condemna, indica) i diu que això dependrà de la "solidaritat" i de que "interessi o no" que segueixi pres.

Hasél també es declara "emocionat" per la mobilització als carrers contra el seu empresonament i denúncia "hipocresia" en el judici als actes de violència: "Sense condicions de vida tan indignes no hi hauria disturbis", afirma.


Al marge d'altres condemnes que encara no són fermes, Hasél recorda que està pendent de si la que l'ha enviat a la presó s'allarga "més de dos anys", si el jutge "li fa pagar amb presó" la pena-multa de 30.000 euros que acompanya la sentència de 9 mesos i 1 dia per enaltiment del terrorisme.

Hasél es considera un "pres polític", que al seu parer és a la presó per "una lluita política". "Em mentalitzo pel pitjor perquè d'un Estat així es pot esperar qualsevol cosa", exposa en una entrevista concedida a 'Público' el 26 de febrer.

 

Participació