Successos

L'heroïna del bus: «Anàvem en sentit contrari i vaig poder canviar el rumb»

Elisabeth Muñoz va evitar un accident el passat dilluns després que el conductor del vehicle es desmaiés

per Redacció , 3 de març de 2021 a les 10:33 |
Imatge de la noia que va conduir el bus | TV3
Elisabeth Muñoz és una lleidatana de 19 anys que el passat dilluns va tenir una actuació heròica en un autobus de la ciutat de Lleida. El conductor es va desmaiar i la jove va agafar el control del vehicle per evitar un accident al barri de Pardinyes.

En declaracions a TV3, la noia, que s'està treient el carnet de conduir, assegura que va saltar a la zona del conductor quan una passatgera va alertar que s'havia desmaiat i va aconseguir redreçar el rumb atès que el bus anava en contra direcció. "El conductor va caure rodó quan el vehicle estava girant, de manera que anàvem en sentit contrari", ha indicat.
En aquest sentit, Muñoz diu que va aconseguir treure el peu de l'accelerador i fer-se amb el control del bus, que en aquell moment duia una desena de persones dins. La noia va fer un cop de volant per evitar col·lisionar amb els cotxes aparcats i va poder frenar 350 metres després. El conductor va recobrar la consciència poc abans que arribés l'ambulància, que el va traslladar a l'hospital Arnau de Vilanova.  

 

Participació