coronavirus

La variant britànica del virus ja és predominant a Lleida amb el 80% dels casos

Aquesta soca ha tingut molta incidència a l'Aran

per Redacció , 3 de març de 2021 a les 09:46 |
Una dona amb mascareta | Adrià Costa
El secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon, va assegurar ahir que la presència de la soca britànica a les comarques de Lleida ja és del 80%.

A Catalunya, la xifra és del 60%. Argimon va relacionar aquesta xifra per sobre de la mitjana a les terres de Lleida per la situació a la Val d’Aran. Cal apuntar que a l’Aran un 90% dels casos que apareixen a la comarca pirinenca pertanyen a la nova variant del virus, més contagiosa.


Les persones ingressades amb Covid-19 als hospitals públics i privats de la Regió Sanitària Lleida ha baixat a 141 aquest dimecres, 11 menys que dimarts.

En canvi, segons dades del Departament de Salut, es manté el nombre de casos crítics ja que les UCI segueixen amb 17 persones ingressades, les mateixes que el dia anterior. Per centres, a l'Arnau de Vilanova hi ha 61 pacients amb covid-19, dels quals 50 a planta i 11 a l'UCI; al Santa Maria n'hi ha 15, 11 a planta i 4 a l'UCI i als centres privats hi ha 60 hospitalitzats, 58 a planta i 2 a l'UCI. Per últim, a l'Hotel Salut Nastasi hi ha 5 hospitalitzats amb coronavirus.


Altres notícies que et poden interessar
 


 

També hauries de llegir
Fa 7 setmanes

La soca britànica ja és majoritària a l'Aran

Participació