Dos detinguts per agredir i robar la maleta d'un home a Lleida

La víctima ha estat traslladada al CUAP de Prat de la Riba on l'han atès de les lesions sofertes

Redacció
02 de març del 2021
La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut un veí de Puigcerdà, de 28 anys i natural d'Algèria, i un veí de Lleida, de 19 anys i originari del Marroc, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència.

Cap a la una d'aquesta matinada, un veí ha avisat una patrulla a la plaça Espanya després d'observar com dos homes n'agredien un altre i li sostreien una maleta. Prop del lloc, els agents ha localitzat a la suposada víctima, qui ha explicat que els dos assaltants li havien regirat les butxaques mentre l'agafaven i li donaven cops al cap i a la cara i, finalment, i li havien pres una maleta que duia. L'home, de 62 anys, ha estat atès de les lesions al CUAP de Prat de la Riba de la capital del Segrià.

Poca estona després, agents del cos han observat des de les càmeres de videovigilància de la sala de comanament de la Urbana dos homes corrent pel carrer Audiència, direcció a rambla de Ferran, la descripció dels quals coincidia amb la facilitada pel testimoni. Una patrulla s'ha dirigit al lloc i els ha aturat.

Segons fonts policials, els dos homes s'han resistit a la detenció, donant cops i insultant als agents. Finalment, han estat arrestats amb el suport d'altres patrulles que han acudit al lloc.