El nombre d'ingressats a les UCI lleidatanes cau un 40% en un mes

Les dades dels últims 30 dies milloren a Ponent, però es mantenen les xifres en els hospitals privats

Una infermera atenent un pacient a la UCI
Una infermera atenent un pacient a la UCI | CHV
Josep Regany
26 de febrer del 2021
Actualitzat a les 15:41h
Els hospitals públics de Lleida veuen com tenen menys persones ingressades, tot i tenir encara xifres bastant altes. Contrasta amb els llits ocupats per Covid-19 als centres privats, que es mantenen amb els ingressos semblants als de fa un mes.

En dades, els ingressats per Covid-19 avui a Ponent, s'enfilen fins als 152 i són 21 els pacients que es troben ingressats a l'UCI, mentre que ara fa un mes hi havia 206 persones ingressades per Covid-19 i 33 pacients a l'UCI. 

El volum de persones ingressades amb Covid-19 als hospitals públics i privats de la Regió Sanitària Lleida ha augmentat en tres persones aquest divendres. Segons dades del Departament de Salut, també incrementa el nombre de casos crítics ja que les UCI han passat de 19 a 21 persones.

Per centres, a l'Arnau de Vilanova hi ha 48 pacients a planta i 14 a l'UCI; al Santa Maria hi ha 10 pacients a planta i 4 a l'UCI i als centres privats hi ha 68 pacients a planta i 3 a l'UCI. Per últim, a l'Hotel Salut Nastasi hi ha 5 hospitalitzats.