Exposició

El fotògraf lleidatà Jordi Bernadó exposa "Si no, demà" a Barcelona

L'exposició es pot visitar a la Galeria Senda fins al mes de maig

per Redacció , 24 de febrer de 2021 a les 20:00 |
L'exposició de Jordi Bernadó 'Si no, demà' a la Galeria Senda | ACN
El fotògraf Jordi Bernadó (Lleida, 1966), homenatja les poetesses Safo de Mitiene i Anne Carson en una exposició nascuda "de la necessitat de navegar la incertesa, de saber interpretar els silencis i els senyals".

La mostra 'Si no, demà' es pot visitar a la Galeria Senda de Barcelona fins al mes de maig i, com ha explicat en un comunicat la galeria, el fotògraf "construeix una mirada a un món, en el qual el terra ha començat a esquerdar-se. I és d’aquí, des de l’esquerda, des d’on rastreja la bellesa fugissera a través de les pistes que deixa en retirar-se".


Jordi Bernadó (Lleida, 1966) és guanyador de la Beca Fotopress, i de la Beca Endesa X el 2007. La seva obra forma part de col·leccions d'art públiques i privades com: Fundació 'La Caixa', Fundació Telefònica, Bibliothèque Nationale de France, Deusche Bank Collection, Artium, MUSAC, Fundació Vila Casas i Banc Sabadell, entre altres.

Ha publicat més de vint llibres entre els quals destaquen 'Good News always read the fini print' (guanyador del Premi Laus, 1999), 'Very very bad news' (guanyador del premi al millor llibre de fotografia de Photoespaña 02 i del premi al millor llibre d'art del Ministeri de Cultura, el 2002), 'True Loving and other tals' (seleccionat com un dels millors llibres de fotografia de Photoespaña 07), 'Lucky Looks' (comissió del Banc Sabadell, 2008), 'Welcome to Espaiñ ', el 2009, i Europa (amb motiu de la candidatura de Santander com a Capital Europea de la Cultura, el 2010).

 

Participació