Les manifestacions pel cas Hasél continuaran tota la setmana a Lleida

A partir d'aquest dilluns es faran piquets informatius i dissabte hi ha prevista una nova manifestació a Lleida

Un bomber apagant les flames d'uns aldarulls
Un bomber apagant les flames d'uns aldarulls | Martí Urgell
22 de febrer del 2021
Actualitzat a les 16:15h
La ciutat de Lleida viurà aquesta setmana noves accions de protesta per demanar l'alliberament del raper Pablo Hasél, empresonat fa uns dies per enaltiment del terrorisme i injúries a la Corona.

A partir d'aquest dilluns i fins divendres s'organitzaran grups de treball a diversos punts de la capital per donar a conèixer la situació que viu el raper i pel proper dijous s'ha convocat una nova assemblea oberta a la plaça Maria Aurèlia Capmany, al barri de Balàfia, per decidir noves accions per donar resposta al cas de Hasél, que ha provocat desenes de mobilitzacions a Catalunya i Espanya.

El primer piquet informatiu es farà dilluns a partir de les 6 de la tarda a la plaça Maria Aurèlia Capmany, mentre dimarts a les 10 del matí i les 7 de la tardà se'n faran davant l'edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida, coincidint amb la primera setmana de la detenció en aquest espai i empresonament del cantant. Dimecres a la tarda n'hi haurà al campus de Cappont, dijous al matí al Rectorat novament i divendres a la tarda a la plaça Sant Joan.