Molo retreu a Esteve les crítiques i diu que els problemes s'han de resoldre «portes endins»

L'entrenador del Lleida Esportiu admet que no parla amb el president; "Sort del contacte amb Jordi Esteve"

Redacció
20 de febrer del 2021
Actualitzat el 22 de març a les 11:38h
Molo, entrenador del Lleida
Molo, entrenador del Lleida | Lleida Esportiu


L'entrenador del Lleida Esportiu, Jesús Casas "Molo", ha retret aquest dissabte al president del club, Albert Esteve, les crítiques que va fer públiques la setmana passada després del partit contra l'Espanyol B.

El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, va carregar durament contra els jugadors després de la derrota. El propietari del club va acusar l'equip de fer "el ridícul". "S'han discutit entre ells i s'han faltat al respecte durant la primera part. No podem permetre aquesta actitud", va lamentar el president, que va demanar "respecte" a l'entitat per part dels futbolistes.

El tècnic ha parlat per primer cop després que el propietari de l'entitat li impedís fer la roda de premsa el passat diumenge, i ha recriminat que els problemes siguin airejats públicament. En aquest sentit, Molo assegura que ell opta per resoldre les dificultats sense fer-les públiques; "Si hi ha alguna cosa que s'ha d'arreglar s'ha de fer portes endins, que és com s'han de fer les coses", ha dit un Molo que ha reconegut que fa temps que no parla amb el president; "Sort del contacte que tinc amb Jordi Esteve perquè el president no ronda massa per Lleida", ha dit Molo, que ha indicat que amb el secretari tècnic "està tot parlat". 

L'entrenador ha explicat que la decisió d'Esteve va ser "unilateral" sense consensuar-la amb la plantilla; "Me'n vaig assabentar per Twitter", ha reconegut en una roda de premsa en el que se l'ha vist més seriós que de costum. Tot i els problemes originats, el tècnic ha indicat que no li dona importància a les paraules d'Esteve i ha instat a focalitzar-se amb el partit contra el Cornellà d'aquest diumenge. "És important per afrontar els darrers partits de lliga amb optimisme, tot i que costa després del que hem viscut aquesta setmana", ha dit.