Balaguer obre a la ciutadania quatre grups de debat per elaborar el primer pla cultural de la ciutat

La Paeria pretén crear un pla estratègic cultural per a la propera dècada

18 de febrer del 2021
Actualitzat a les 11:00h
La regidoria de Cultura de Balaguer ha impulsat quatre grups de debat amb l'objectiu que la ciutadania aporti reflexions que ajudin a elaborar un pla estratègic per a la propera dècada.

El departament que gestiona Arnau Torrente pretén bastir el primer projecte cultural de la capital de la Noguera, i per aquest motiu ha contractat els serveis de l'empresa Bissap, que ha fet una primera diagnosi per començar a posar fil a l'agulla a l'hora de reformular la cultura balaguerina en tots els seus prismes.

La firma ha realitzat una fotografia inicial de la situació cultural de la ciutat que ara s'acabarà de definir amb les aportacions que la ciutadania podrà fer en els debats. Des de la Paeria se n'han anunciat quatre que es celebraran en format virtual.

Els interessats s'han d'inscriure al mail Pecbalaguer@gmail.com, i un cop inscrits, rebran la primera diagnosi feta per l'empresa en relació al tema del qual es debatrà. Les qüestions a debatre són; "Promoció de la creació artística contemporània" (27 de febrer), "Revisió de l'agenda cultural" (6 de març), "Governança del sistema cultural" (13 de març) i "Relació amb els municipis de l'entorn territorial" (20 de març).