Segona nit de barricades a Lleida prop de la presó de Ponent

Unes mil persones han participat en la segona nit de manifestacions per l'empresonament de Pablo Hasél a Lleida

Un dels contenidors que els manifestants han cremat a Lleida
Un dels contenidors que els manifestants han cremat a Lleida | ACN
Redacció
17 de febrer del 2021
Actualitzat a les 23:07h
Després dels aldarulls d'ahir, el grup de suport a Pablo Hasél havia convocat una nova manifestació a Lleida. A la plaça Europa s'hi han reunit més d'un miler de persones amb pancartes i crits en contra de l'empresonament del raper lleidatà. Els manifestants s'han dirigit cap a la presó de Ponent amb total tranquil·litat. Allà s'hi han pogut escoltar cançons del raper i ha estat en aquest punt on han començat les barricades.

Un cop ha estat desconvocada la manifestació, un grup d'encaputxats ha començat a provocar aldarulls al costat de la presó de Ponent. Els Mossos d'Esquadra que havien ampliat el seu dispositiu, després de veure's desbordats en la concentració d'ahir, han intentat dispersar als manifestants.

Posteriorment s'ha pogut veure com cremaven contenidors en diversos punts de la ciutat de Lleida. A causa d'aquestes barricades s'ha incendiat un vehicle estacionat al carrer. A més, hi ha hagut una dotzena de detencions a la capital del Segrià.

El grup de suport Llibertat Pablo Hasél ha fet una crida per concentrar-se demà a les 11 del matí als jutjats de Lleida, on passaran a disposició judicial els detinguts en la primera nit de manifestacions.