Els candidats lleidatans ja han exercit el vot

Els caps de cartell han votat a Lleida, Barcelona, Torregrossa, Mollerussa, la Seu d'Urgell i Sedó

Redacció
14 de febrer del 2021
Actualitzat a les 15:24h
Els candidats lleidatans ja han exercit el seu dret a vot en les eleccions catalanes d'aquest diumenge i han coincidit en cridar a la mobilització de l'electorat per evitar una alta abstenció.

Marta Vilalta, d'ERC, ha votat al municipi de Torregrossa, Ramon Tremosa, de Junts per Catalunya, ho ha fet a Barcelona, (de manera que no s'ha pogut votar a ell mateix perquè no està empadronat a Lleida), Jaume Moya, dels comuns, ha exercit el vot a Sedó mentre que el socialista Òscar Ordeig ho ha fet a la Seu d'Urgell. Pau Juvillà, de la CUP, ha votat a Lleida i Marc Solsona, del PDECat, a Mollerussa, d'on és alcalde. La candidata del PP, Marisa Xandri, ha votat a la ciutat de Lleida.

Un total de 297.933 electors de les comarques de Lleida i del Pirineu i Aran estan cridats aquest diumenge a les urnes en unes noves eleccions al Parlament. Els col·legis de votació han obert a les nou del matí amb normalitat i, poc després de les 10 hores, estaven totes les meses constituïdes.

Els comicis arriben marcats per la pandèmia, el que ha fet que diversos municipis hagin canviat els punts de votació habituals per espais més amplis per reduir el risc de contagi de la Covid-19. Alguns d'aquests espais singulars són el Castell de Verdú (Urgell), l'Auditori Enric Granados o el Teatre de l'Escorxador de Lleida.
 

Jaume Moya ha votat a Sedó Foto: @JaumeMoyaM
 

Òscar Ordeig votant a la Seu d'Urgell Foto: @OscarOrdeig
 

Ramon Tremosa ha votat a Barcelona Foto: @RamonTremosa
 

Marc Solsona, votant a Mollerussa Foto: @Solsona_marc
 

Marta Vilalta, candidata d'ERC a Lleida, votant a Torregrossa Foto: @MartaVilaltaT
 

Pau Juvillà, amb el seu fill, després de votar Foto: @PJuvilla
 

Marisa Xandri votant a Lleida Foto: @MXandri73