Albert Esteve esclata contra els jugadors del Lleida i avisa Molo

El president del club diu que prendrà mesures si l'equip torna a perdre com ho ha fet aquest dissabte al Camp d'Esports contra l'Espanyol B (0-3)

Redacció
13 de febrer del 2021
Actualitzat a les 23:11h
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu | Lleida Esportiu
El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, ha carregat durament contra els jugadors després que l'equip hagi perdut contra l'Espanyol B per 0 a 3 al Camp d'Esports. El propietari del club lleidatà ha vetat l'aparició pública de futbolistes i tècnics, a qui ha acusat de fer "el ridícul". "S'han discutit entre ells i s'han faltat al respecte durant la primera part. No podem permetre aquesta actitud", ha lamentat el president, que ha demanat "respecte" a l'entitat per part dels futbolistes.

En roda de premsa, Esteve ha assegurat que en deu anys no havia vist mai una actitud tan dolenta com la que ha presenciat durant la primera part de l'encontre, que ha acabat amb 0 a 2 pels periquitos. Esteve ha instat els jugadors a posar-se a treballar i per primera vegada no ha ratificat Molo. En aquest sentit, ha dit que la directiva prendrà mesures si es torna a repetir una situació com la d'aquest dissabte.