coronavirus

Els brots a les residències de Lleida afecten 16 usuaris i 5 treballadors

A l'Alt Pirineu i Aran, l'únic centre amb casos de coronavirus és el Serafí Casanovas de Sort, amb tres positius

per Redacció, 12 de febrer de 2021 a les 13:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els brots de Covid-19 a les residències de la regió sanitària de Lleida sumen 21 afectats, en concret 16 usuaris i 5 empleats. Segons dades de Salut, el centre amb més casos és la residència de gent gran Sant Roc de Vilanova de la Barca (Segrià), amb 12 residents de 65 i dos treballadors d'un total de 51.

A la residència Myces de Lleida, dos dels seus 82 usuaris tenen la Covid-19, així com dos dels 52 treballadors. A la residència ICAD de Torre-serona (Segrià) hi ha dos residents positius de 56 i un empleat, dels 39 treballadors del centre. A la regió sanitària de l'Alt Pirineu i Aran, els únics casos detectats són a la residència Serafí Casanovas de Sort, amb dos residents positius de 27 i un treballador, dels 35 que té el geriàtric.


Segons les dades facilitades per Salut aquest divendres, actualment a la residència per a la gent gran Sant Josep de Malpartit, a Alpicat (Segrià), no hi ha casos. El brot en aquest geriàtric es va detectar a finals de novembre del 2020 i, des d'aleshores, la transmissió del virus s'havia mantingut al centre en el qual han mort diversos dels residents.

 

Participació