Les obres de millora de l'escola Joan XXIII de Lleida començaran aquest estiu

L'actuació abastarà espais del centre com ara la cuina, zones lectives o el pati

Josep Bargalló, conseller d'Educació,  durant la visita a l'escola Joan XXIII de Lleida
Josep Bargalló, conseller d'Educació, durant la visita a l'escola Joan XXIII de Lleida | ACN
Redacció
10 de febrer del 2021
El conseller d'Educació, Josep Bargalló, ha explicat que aquest estiu començaran les obres de reforma i millora de l'escola Joan XXIII de Lleida. L'actuació, que es durà a terme en diverses fases, durant estius, abastarà espais com ara la cuina, espais lectius o el pati.

Bargalló ha afirmat que el centre "té un projecte important i engrescador" i ha assenyalat que "amb la remodelació de l'edifici, encara millorarà més". "Els edificis no fan els projectes, però els edificis els permeten, els condueixen i fan que puguin arribar més enllà", ha afegit durant una visita a l'escola. D'altra banda, ha explicat que també han tractat amb la Paeria de la planificació de l'oferta educativa a la capital del Segrià.

El conseller d'Educació ha visitat aquest dimecres dos centres educatius de Lleida, concretament l'escola Joan XXIII i l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI), acompanyat de l'alcalde Miquel Pueyo. Durant la visita, Bargalló ha confirmat que pròximament es presentarà l'oferta educativa del municipi per al pròxim curs, després de les converses mantingudes amb la Paeria. Consistirà en "una planificació de la ciutat, que ha d'abastar tot, escolarització, infraestructura, oferta, i ha de tenir una mirada llarga en el temps, perquè sigui significativa", ha exposat.