Mollerussa ajorna fins el 15 de febrer les classes presencials de l'Escola Municipal de Música

A la capital del Pla d'Urgell hi ha 15 grups escolars confinats i s'ha fet una crida a reforçar mesures de prevenció

Personal sanitari es prepara per començar a fer els cribratges al pavelló Onze de Setembre de Mollerussa
Personal sanitari es prepara per començar a fer els cribratges al pavelló Onze de Setembre de Mollerussa | ACN
Redacció
05 de febrer del 2021
L'Ajuntament de Mollerussa ha ajornat una setmana la represa de les classes presencials a l'Escola Municipal de Música tot i que, segons les noves mesures que té previst aplicar la Generalitat dilluns es podria fer una apertura del centre. La decisió s'ha pres per intentar frenar el repunt de casos detectats a la ciutat que situen el risc de rebrot a 1.217 amb una RT de 2,08.

L'Ajuntament ha fet una crida a reforçar les mesures de prevenció davant la covid-19 i preocupa especialment la situació en l'àmbit educatiu ja que hi ha 15 grups escolars confinats, 6 a Primària i 9 a Secundària. Des del CAP s'ha insistit en la necessitat de fer bé les quarantenes ja que s'ha detectat que hi ha incompliment en determinats casos.

Davant el repunt de casos, l'Ajuntament intensificarà les campanyes informatives a peu de carrer a través dels agents del Pla de Civisme en col·laboració amb el voluntariat de l'entitat Som Mollerussa i també de Creu Roja Pla d'Urgell, que dimecres ja va estar fent campanya de conscienciació al mercat setmanal amb el repartiment de 750 mascaretes, una acció que repetiran dimecres vinent.