Detingut un lleidatà de 38 anys per maltractar un nadó de 15 mesos

Els fets han passar al Centre Històric de la capital i el petit està ingressat a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona en estat greu

Redacció
29 de gener del 2021
Actualitzat a les 9:27h
Un home de 38 anys ha estat detingut al Centre Històric de Lleida per haver maltractat el fill de 15 mesos de la seva parella. L'individu ha estat arrestat per un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar i lesions mentre que el petit està ingressat a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona amb pronòstic greu.

Els fets van tenir lloc cap a les 5.00 hores dels dimarts, quan els Mossos van ser alertats d’una discussió en un pis del Centre Històric de Lleida. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar els agents que van veure que el nadó presentava lesions, per la qual cosa van informar el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). El nen va ser portat en un primer moment a l’Hospital Arnau de Vilanova i des d'allà a l'hospital barceloní.

Un cop allà, es van activar els corresponents protocols per un possible maltractament a un menor. La Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) ha assumit la tutela de nen.