Vacunació

CCOO considera poc seriosa la proposta d'un pla de vacunació per al temporers

Exigeix solucions als "problemes estructurals" que afecten les campanyes agràries i les persones que hi treballen

per Redacció , 28 de gener de 2021 a les 09:48 |
Una prova a un treballador del camp | ACN
CCOO ha expressat el seu "desacord i desconcert" davant el pla de vacunació contra la Covid-19 específic per als temporers que treballaran en la pròxima campanya de la fruita plantejat des del món local, econòmic i patronals agràries lleidatanes.

Des de CCOO, quilifiquen la proposta de "poc seriosa i simplista" i assenyalen que "posa de manifest la poca voluntat per afrontar amb seriositat i rigor un pla de treball per fer els canvis necessaris per dignificar les campanyes agràries a Lleida i no repetir els mateixos errors de cada any". En aquest sentit, el sindicat exigeix solucions als "problemes estructurals" i endèmics que afecten les campanyes agràries i les persones que hi treballen".


CCOO considera que la proposta del pla de vacunació és "poc constructiva i no aporta cap actuació ni canvi estructural que permeti afrontar la propera campanya de la fruita a Lleida i que no es repeteixin els problemes endèmics que ja hem patit en anteriors campanyes".

A més, "pot suposar una font de discriminació en les contractacions", adverteix el sindicat. Per això, CCOO exigeix a l’Administració un pla estructural, amb propostes específiques i consensuades amb tots els agents que participen en les campanyes agràries a la demarcació de Lleida.

 

Participació