VÍDEO Espectacular incendi en un pis del carrer Tamarit de Llitera de Lleida

La Guàrdia Urbana creu que un calefactor elèctric hauria originat el foc, que ha acabat afectant dues habitacions.

Imatge de l'incendi
Imatge de l'incendi
Redacció
20 de gener del 2021
Actualitzat a les 12:37h
Un pis del bloc número 17 del carrer Tamarit de Llitera de la ciutat de Lleida ha cremat aquest dimecres al matí d'una manera espectacular. Les flames s'han elevat alguns metres i s'han pogut veure des d'una de les finestres de l'immoble. En el moment dels fets no hi havia ningú a dins. 

Més de dues hores després de declarar-se el foc, els Bombers de la Generalitat l'han donat per extingit, cap a les 11.50 hores. Els serveis d'emergències han rebut l'avís a les 9.11 hores. Sis dotacions dels Bombers han treballat en les tasques d'extinció. Segons la Guàrdia Urbana, sembla que un calefactor elèctric hauria originat el foc, que ha acabat afectant dues habitacions.

S'han desallotjat preventivament els veïns dels pisos propers i el SEM ha atès al lloc una veïna per intoxicació de fum però no ha calgut evacuar-la, segons els Bombers. També s'han desplaçat fins al lloc dotacions de la Guàrdia Urbana i dels Mossos. La Guàrdia Urbana de Lleida ha explicat que els inquilins del pis afectat han estat derivats als serveis socials municipals per al seu reallotjament.