Economia

La Paeria de Lleida posarà en funcionament de l'Oficina de Recuperació Econòmica

És una iniciativa sorgida a la Mesa per a la Recuperació de la Ciutat i aglutinarà recursos per a empreses i emprenedors

per NacióLleida , 14 de gener de 2021 a les 16:13 |
L'Ajuntament de Lleida, a través d'Alcaldia i dels serveis tècnics de la regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria, està treballant per posar en funcionament l'Oficina de Recuperació Econòmica (ORE) de la ciutat.

Segons la Paeria, l'oficina, s'ubicarà al carrer Major número 31, ha d'esdevenir una oficina única de reforç empresarial i és una iniciativa sorgida a la Mesa Transversal per a la Recuperació de la Ciutat. El servei aglutinarà recursos per a les empreses i les persones emprenedores de Lleida amb l'objectiu de contribuir a la seva consolidació i a la necessària dinamització, alhora que n'ha d'assegurar el creixement, malgrat la situació imposada per la propagació de la Covid-19.


L'ORE ha d'esdevenir una oficina única de reforç empresarial i és una iniciativa sorgida a la Mesa Transversal per a la Recuperació de la Ciutat que va activar l'Ajuntament de Lleida. L'objectiu del servei és donar resposta en plena crisi socioeconòmica de la Covid-19 i convertir-se en punt de referència per a donar suport explícit i concret als sectors empresarials de la ciutat.

La preparació de l'Oficina per a la Recuperació Econòmica es fonamenta en la concreció de recursos humans i materials que puguin donar servei a la petita i mitjana empresa, a qui treballi en règim d'autònoms, professionals liberals i persones emprenedores, tant si estan en el moment precís de la creació d'una empresa, com si ja se situen en un nivell important de consolidació.


També es pensa en un perfil d'empresa susceptible d'instal·lar-se a Lleida, ja sigui de format mitjà o gran.

 

Arxivat a:
Cultura
Participació