El comerç de Lleida considera «terribles» les noves restriccions que, alerten, els estan «escanyant»

El tancament municipal i de cap de setmana tronca les esperances que els comerciants tenien amb la campanya de rebaixes

Redacció
04 de gener del 2021
Actualitzat a les 16:54h
El comerç de Lleida considera "terribles" les noves restriccions anunciades aquest dilluns i que entraran en vigor el dia 7. El president de l'Eix Comercial de Lleida, Llorenç Gonzàlez, alerta que se'ls està "escanyant" i demana mesures que no afectin tant l'economia ni la salut mental d'empresaris i treballadors.

Gonzàlez no descarta que alguns comerços acabin tancant o acomiadant treballadors ja que després d'una campanya d'hivern dolenta, no podran recuperar part de les pèrdues amb la campanya de rebaixes. Amb aquests nous tancaments "no podrem facturar el que esperàvem, ni per pagar impostos ni sous", lamenta. Gonzàlez considera que el tancament és pitjor que el de la primera onada perquè els estan "obligant a tancar però sense ajudes".

Llorenç Gonzàlez critica que fa mesos que aguanten "les galledes d'aigua freda que els tiren cada 15 dies". Alerta que amb les restriccions molts comerciants no només no cobren sinó que estan perdent també fins a 15.000 euros cada mes. "Que els polítics no cobrin el sou i paguin 15.000 euros cada mes, com els empresaris, a veure com ho veuen", proposa.