La Paeria suspèn les taxes de terrasses i mercats ambulants fins al 30 d'abril

La decisió pretén ajudar dos dels sectors afectats per les mesures de contenció de la pandèmia

Imatge d'una compradora al mercat de Lleida
Imatge d'una compradora al mercat de Lleida | ACN
Redacció
30 de desembre del 2021
Actualitzat a les 19:33h
El Ple de l'Ajuntament de Lleida ha avalat suspendre les taxes de terrasses i mercats ambulants fins al 30 d'abril del 2021, donant continuïtat a la suspensió ja vigent per la situació sanitària per la Covid-19 (la de terrasses des del març i la de mercats des de l'estiu). La decisió pretén ajudar dos dels sectors afectats per les mesures de contenció de la pandèmia, aplicades des del març.

La tinenta d'alcalde i regidora de Recursos Municipals, Hisenda i Salut, Montse Pifarré, ha argumentat que la Paeria vol estar al costat dels sectors que més estan patint, preveient que amb l'increment de la corba per la pandèmia la situació es mantindran les limitacions unes setmanes.

Els grups de l'oposició han votat favorablement a la mesura, malgrat alguns retrets. Des del PSC, Cs i PP han lamentat el retard en les decisions i han reclamat més mesures a les ordenances per beneficiar altres sectors als quals afecta la crisi. El Ple també ha donat el vistiplau a la suspensió provisional d'uns aspectes tècnics relatius als paravents de l'ordenança del Paisatge de Lleida, motivat per la crisi sanitària.