coronavirus

La vacunació contra la Covid-19 es reprendrà demà a Lleida

Les noves dosis de vaccí arribaran aquest dimarts al Banc de Sang i Teixits i no hi haurà temps de redistribuir-les

per Redacció , 29 de desembre de 2020 a les 09:47 |
Vacunació a Sabadell, aquest diumenge | Juanma Peláez
La campanya de vacunació contra la Covid-19 es reprendrà finalment dimecres a Catalunya i no aquest dimarts com estava previst, segons ha avançat TV3 i ha confirmat l'ACN de fonts del Departament de Salut. Després del problema logístic de Pfizer, les noves dosis de vaccí arribaran aquest dimarts al Banc de Sang i Teixits i no hi haurà temps material per redistribuir-les.


L'hora d'arribada de les vacunes contra la Covid-19 –Salut calcula que de 12.30 a 15.30 hores- i la complexitat logística faran impossible que aquest dimarts es pugui reprendre la campanya de vacunació.

Segons el ministre de Sanitat, Salvador Illa, Espanya rebrà 369.525 dosis de la vacuna de Pfizer-Biontech en quatre vols que aterraran a Barcelona, Madrid, Vitòria i Canàries.Espanya rebrà durant els propers els propers mesos 4.591.275 dosis d’aquesta vacuna de Pfizer amb què immunitzarà 2.295.638 persones, segons el pla estratègic establert a l’estat espanyol .


Aquest diumenge es va iniciar a tot l’Estat la primera de les tres etapes establertes en aquest pla de la vacunació contra la Covid i que prioritza quatre grups de població, per aquest ordre: els residents i personal sanitari i sociosanitari de residències de gent gran i persones amb discapacitat; el personal sanitari de primera línia; la resta de personal sanitari i sociosanitari i grans dependents no institucionalitzats. Altres notícies que et poden interessar

 


 

Participació