PAERIA

La Paeria proposa suspendre fins al 30 d'abril les taxes de terrasses i dels mercats ambulants

La iniciativa pretén donar suport a dos sectors molt afectats per les mesures de contenció de la pandèmia

per Redacció, Lleida | 23 de desembre de 2020 a les 12:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'equip de govern de l'Ajuntament de Lleida proposa suspendre fins a l'abril la taxa d'ocupació de l'espai públic per a terrasses i vetlladors així com la dels mercats ambulants periòdics. La iniciativa es tractarà en la pròxima reunió de la Comissió Informativa de les Polítiques de Gestió del Govern Obert, Economia i Participació i es portarà a l'aprovació del Ple Municipal del mes de desembre.

L'objectiu de la proposta és donar suport a dos sectors molt afectats per les mesures de contenció de la pandèmia. La suspensió de la taxa es preveu mantenir-la fins al 30 d'abril del 2021, data en què finalitza l'estat d'alarma i el toc de queda nocturn que ha de permetre reprendre l'activitat amb una major normalitat.


La mesura s'anuncia en un període d'increment de la corba pandèmica que no ha permès aplicat el Pla d'obertura progressiva del Govern i que ha comportat noves restriccions en vigor des d'aquest dilluns. Tant la taxa de terrasses com la de mercats estan actualment suspeses a Lleida. La de mercats, des de l'estiu, i la de terrasses, ho haurà estat per espai de nou mesos aquest 2020.

 

Participació