Solé reclama la «necessitat imperiosa» que autònoms i empresaris rebin ajuts del govern espanyol

El conseller d'Acció Exterior i Marta Vilalta reivindiquen la capacitat de les empreses de Ponent per "reinventar-se"

Solé, amb Sílvia Fernández i Marta Vilalta mirant torrons
Solé, amb Sílvia Fernández i Marta Vilalta mirant torrons | ACN
Redacció
21 de desembre del 2020
Actualitzat a les 9:34h
El conseller d'Acció Exterior, Bernat Solé, ha reclamat que els autònoms i les petites i mitjanes empreses de Catalunya rebin ajuts per part del govern espanyol com fan "altres països" que "donen suport als seus sectors empresarials".

Solé ha explicat que es tracta d'una "necessitat imperiosa" per aconseguir que el sector econòmic pugui tirar endavant i superar la crisi derivada de la pandèmia. Solé ha fet aquestes declaracions a Agramunt (Urgell), on ha visitat les instal·lacions de l'empresa de Torrons Vicençs, acompanyat de la secretaria general adjunta d'Esquerra Republicana, Marta Vilalta. Tant Solé com Vilalta també han reivindicat la capacitat de les empreses lleidatanes de "reinventar-se".

El conseller d'Acció Exterior i exalcalde d'Agramunt, Bernat Solé, ha posat en valor la capacitat del sector empresarial de les comarques lleidatanes de "reinventar-se" davant de situacions adverses com és la pandèmia.

Des d'Agramunt, Solé ha posat a disposició de les empreses torronaires les 15 delegacions del govern a l'exterior per aconseguir que "el torró arribi a qualsevol llar del món", tenint en compte que aquest postre "és un dels ambaixadors més importants del país".
 

Solé, amb Sílvia Fernández i Marta Vilalta mirant torrons Foto: ACN