Esteve admet que el Lleida Esportiu «no competeix bé» i s'obre a fitxar a l'hivern

El president del club dona suport a Molo i assegura que no es planteja un canvi a la banqueta

Albert Esteve, president del Lleida Esportiu
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu | Lleida Esportiu
Redacció
20 de desembre del 2020
Actualitzat a les 22:33h
Al president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, no li agrada com juga l'equip. Després de la victòria d'aquest diumenge contra el Prat al Camp d'Esports per 1 a 0, el propietari de l'entitat ha sortit en roda de premsa i ha deixat tres missatges; l'equip ha de millorar, el club dona suport al tècnic i s'intentarà fer fitxatges durant el mercat d'hivern.

Esteve ha lamentat que el Lleida "no està competint bé" i que té "molt marge de millora", però no ha volgut posar en entredit la tasca de Molo a la banqueta. En aquest sentit ha demanat suport cap a l'entrenador i el seu equip tècnic bo i evitant pronunciar la paraula "ratificació" ja que, a parer seu, quan un president l'esmenta "l'entrenador dura cinc minuts". El president ha obert la porta a incorporar jugadors de cara a final de temporada.

Esteve ha explicat que l'equip té un mes i quatre dies per preparar el proper partit, que serà el 24 de gener, i ha reconegut la duresa d'aquesta temporada, marcada pel protocol Covid i pels mesos d'aturada. El Lleida tanca l'any com a tercer classificat.