coronavirus

Preocupa la gestió del nou hospital Covid-19 de Lleida

CSIF reclama al CatSalut informació sobre el nou centre de l'Arnau de Vilanova

per Redacció , 17 de desembre de 2020 a les 16:30 |
Imatge del muntatge dels mòduls | ACN
El sindicat CSIF ha reclamat per escrit al director de CatSalut, Adrià Comella, informació sobre les perspectives per al nou "hospital Covid" de Lleida, després que no hagin rebut resposta a la primera petició feta fa dos mesos.

Aquest nou edifici, amb gairebé 4.500 metres quadrats construïts i que comptarà amb 88 llits, es preveu que comenci a funcionar a mitjans de gener. Des del sindicat mostren la seva "preocupació" per la futura gestió de l'equipament, tenint en compte antecedents, diuen, com el de l'hospital de Madrid, i alerten que no permetran situacions d'"abús" cap al personal sanitari.


El sindicat recorda que, el 23 d'octubre, des de la Junta de Personal de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova ja se li va fer arribar a Comella la seva "preocupació" per la futura obertura i posada en marxa del nou hospital i se li va traslladar la necessitat de dotar-lo de personal per al seu òptim funcionament. És per això que, en no rebre resposta, reiteren la petició d'informació sobre la futura gestió.

D'altra banda, recorden que tampoc han rebut cap solució a les queixes dels treballadors de l'Arnau per l'increment de les tarifes de l'aparcament de l'hospital i entenen que es vulnera l'acord formalitzat en 2006 entre CatSalut i Continental Parking SL.

 

Participació