1 de 10
Premsa

El futur Centre Territorial de Premsa que crearà la Diputació s'ubicarà al carrer Comerç de Lleida

Acollirà la seu de la delegació del Col·legi de Periodistes, un espai per a ús de corresponsals i un plató de televisió

Responsables de la Diputació i del Col·legi de Periodistes | Diputació Lleida
per Redacció, 16 de desembre de 2020 a les 15:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El futur Centre Territorial de Premsa que crearà la Diputació de Lleida s'ubicarà al carrer Comerç de la ciutat de Lleida, després de la reforma que es portarà a terme en part del local en el qual la diputació lleidatana disposa d'un magatzem per al material d'ús diari de la corporació.

El centre, que tindrà una entrada pròpia a peu de carrer, ocuparà un espai de 133,5 metres quadrats i acollirà la seu de la demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya, un espai per a ús de corresponsals i un plató de televisió. A la vegada, s'habilitarà una sala polivalent que podrà acollir reunions, videoconferències, rodes de premsa o totes aquelles activitats formatives que organitzi el Col·legi de Periodistes.


El president de la Diputació, Joan Talarn, i el vicepresident primer, Jordi Latorre, han visitat aquest dimecres el local, acompanyats pel president de la demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Rafa Gimena, i Albert Guerrero, membre de la junta de govern de l'entitat.

Les instal·lacions, situades al carrer Comerç de la capital del Segrià acolliran la seu d'aquest col·legi professional a Lleida i, a més, disposaran d'espais adaptats per al treball diari de corresponsals o periodistes que no disposen de redacció a Lleida, així com d'un plató de televisió amb possibilitats de ser també un estudi de ràdio.
Participació