Maria del Mar Bonet, Manel i Emma Vilarasau, protagonistes del nou cicle escènic de Balaguer

Els concerts de Stay Homas i El Pot Petit es faran al Teatre Municipal

Maria del Mar Bonet
Maria del Mar Bonet | Adrià Costa
Redacció
16 de desembre del 2020
Actualitzat a les 12:06h
El Teatre Municipal de Balaguer concentrarà bona part de la totalitat de les diferents propostes escèniques que es realitzaran durant els propers mesos a la capital de la Noguera.

Uns quants espectacles que estaven previstos de realitzar-se per la Festa Major al pavelló d’Inpacsa es faran al teatre. És el cas dels concerts les orquestres Maravella i Selvatana, els concerts dels Stay Homas i Manel. L’espectacle infantil d'El Pot Petit també es presentarà al teatre.

La música per a cobla es veurà amb el tradicional Concert de Reis amb la Cobla jovenívola mentre que la cançó d’autor anirà a càrrec de Maria del Mar Bonet, premiada en la darrera edició amb el premi Comte Jaume d’Urgell.

Altres activitats com ara l’Emboirats es faran íntegrament al teatre. També s’incorporen propostes pròpies ajornades del cicle de tardor: "Per fi sol" amb Carles Sans, "El pare de la núvia" amb Joan Pera i "Dame du cirque". Aquesta darrera es farà en format online.

En la programació dels cicles hivern-primavera de la temporada 2020-2021 també hi ha propostes com l’òpera bufa, "La canterina", amb la col.laboració de l’Associació Cultural Grup d’Art 4 i les Joventuts Musicals de Catalunya. Completen l’apartat teatral de mitjà format "Alguns dies d'ahir", un text de Jordi Casanovas amb Abel Folk i Míriam Iscla que tracten dels fets d'octubre del 2017 i "La cabra, o qui és Sylvia", amb Jordi Bosch, Emma Vilarasau i Jordi Martínez.