La comunió de Ramon Tremosa

El candidat de Junts té vincles amb el Pla d'Urgell i necessita fer visible un discurs que el relligui a la demarcació de Lleida

Ramon Tremosa
Ramon Tremosa | Adrià Costa
15 de desembre del 2020
Actualitzat a les 10:41h
El conseller d'Empresa, Ramon Tremosa, té feina ara a trepitjar la demarcació de Lleida. El fet de ser cap de llista de Junts al territori l'obliga a deixar-se veure pels rodals de Ponent i del Pirineu i ha "vendre" un discurs lleidatà. Ho ha de fer perquè Tremosa no és oriünd de Lleida. Va nàixer a Sant Boi i viu a Barcelona. Tot i això, manté vincles amb el Pirineu i el Pla d'Urgell, comarca que visita des de fa anys i que ha fet visible també en diverses ocasions a les seves xarxes socials.

Part de la seva família és del Poal, i aquest fet porta el candidat a recordar aquests dies anècdotes del passat, inclosa la seva infància. En aquest sentit, Tremosa ha evocat el dia de la seva primera comunió i el convit posterior, celebrat al restaurant La Rosaleda de Balaguer.

El local és un dels més coneguts de la capital de la Noguera i encara segueix en funcionament al mateix lloc de sempre. S'hi farà algun acte de campanya?