Balaguer reivindica el producte de proximitat en la Fira dels Alls i el mercat de Santa Llúcia

Una cinquantena de parades ompliran la plaça del Mercadal aquest diumenge

Redacció
12 de desembre del 2020
Actualitzat a les 16:36h
Prop d’una cinquantena de parades participaran aquest diumenge en la Fira-mercat de Santa Llúcia de Balaguer, una fira marcada aquest any per la pandèmia.
 
Es tracta de parades de tot tipus, molt variades, amb productes totalment nadalencs i de proximitat, segons ha explicat a Ràdio Balaguer la tècnica de Turisme de la Paeria, Antonieta Martínez.
 
El mercat es farà complint totes les mesures de seguretat, hi haurà límit d’aforament i l’horari en què es podrà visitar serà de les deu del matí a les vuit del vespre. Es farà a la Plaça Mercadal, un espai més ampli que els carrers del centre històric, on es feia habitualment,  i que podrà acollir activitats paral·leles sense provocar aglomeracions.

Aquestes activitats inclouen algunes accions musicals per tal de donar ambient a l’entorn com, per exemple, una “Marching band” a càrrec del grup  The Hot Pickles Quintet que amenitzarà la plaça a ritme de swing a les 12 del migdia, aprofitant l’hora del vermut. 
 
Posteriorment, cap a les 18.30 h, tindrà lloc un concert de música de nadales a càrrec de Marina, Capi i Marta, que s'oferirà des del balcó de la paeria de Balaguer.