RàdioSeu estrena temporada

Redacció
07 d'octubre del 2009

La graella presenta alguns canvis en els horaris, dels quals el més destacat és que es reforça la franja del migdia. El magazín 120 per Cent, dirigit i presentat per Ignasi Cervera, comença una hora abans, s’emet de les 11.00 a les 13.00 i incorpora espais com ara l’agenda, els petits anuncis i la cartellera, a càrrec de Glòria González.

L’eix del programa són les entrevistes d'actualitat i espais setmanals, quinzenals o mensuals amb un gran nombre de col·laboradors. Precisament un dels més destacats, el documental sobre pobles del Pirineu Arxiu Obert (amb Joan Obiols i Marta Pujantell) s’acomiadarà enguany amb una sèrie de sis monogràfics sobre la Seu. El primer s’emetrà aquest dimecres mateix a les 12.00.

La resta de l’oferta de programes i miniespais de 120 per cent ofereix tot tipus de temàtiques, com ara política, salut, cultura, seguretat ciutadana, gent gran, esport, meteorologia, agricultura, mascotes, tertúlies, personatges locals, notícies divertides, medi ambient i història. Entre els col·laboradors hi ha Àngel Rubio, Amadeu Gallart, Jaume Bertran, Pep Miñambres, Vicenç Ripoll, César Isla, Artur Blasco, Montse Eroles, M.Carmen Carbonell, Josep M. Gasca, Josep Santamaria, Andreu Campillo, Carles Gascón, Montse Rollán, Genisa G. Carricondo i Teresa Villaró.

La informació local continua sent el tret diferencial de la programació. Els informatius, dirigits per Marta Pujantell, ofereixen butlletins a les 09.05, les 10.05, les 11.05, les 12.00, les 17.00 i les 20.00 del vespre, a més a més dels resums de la 1 del migdia i les 7 de la tarda.

A la tarda, de 6 a 7, Glòria González presenta La Tria, amb espais per al cinema, la tele, els famosos, els Petits Anuncis i l'agenda d'activitats, a més a més d’un nou apartat d’Albert Arellano.

I a la franja del vespre, RàdioSeu emet programes de clubs esportius locals (els dilluns, EDFOR; i els dimarts, Un poble una afició i Bàsquet de 3), a més de musicals com ara La Sonsònia (amb Xavi Canut i Albert Villaró, el tercer dilluns de mes), Cançons que parlen (amb Eli Valls, cada dimecres), L’hora hispana (els dijous) i Seu Rock i Huracat (els divendres). A més a més, els dos programes més festius de l’emissora coincideixen ara els dijous: Fire Mix (amb Xavi Abad, a les 20.00) i el veterà Dance Music (amb Anna Bigordà, a les 21.00). Un altre dels clàssics de RàdioSeu, el magazine de cinema Claqueta (amb la col.laboració de Tatiana Gallardo) es continua emetent els divendres a les 19.15.

Els dissabtes, RàdioSeu també emet en directe, amb el Fem dissabte de Glòria González (de 10.00 a 14.00) i amb la retransmissió dels partits del Cadí La Seu, amb Pep Ribes i David Vallvé.

A més a més, RàdioSeu continua potenciant la seva pàgina web (www.radioseu.cat) que ha esdevingut un referent informatiu de la Seu i l’Alt Urgell. S’hi pot consultar les notícies d’última hora, escoltar la ràdio des de la xarxa, recuperar notícies o programes anteriors i conèixer l’equip de l’emissora.