El Lleida Esportiu empata in extremis contra el Nàstic de penal

El conjunt grana es va avançar 0 a 2 al marcador i va merèixer guanyar

El Lleida ha empatat contra el Nàstic
El Lleida ha empatat contra el Nàstic | Lleida Esportiu
Redacció
07 de desembre del 2020
Actualitzat a les 8:33h
El Nàstic de Tarragona va disputar ahir el setè partit corresponent a la competició del grup tercer "A" de la Segona divisió B de futbol. Al Camp d'Esports, davant del Lleida Esportiu, el matx va finalitzar en empat, per 2 gols a 2, malgrat que tenien totes les de guanyar.

I és que el Nàstic ha aconseguit mantenir el liderat del seu grup, però aquesta hauria estat una oportunitat per avançar cap a la promoció d'ascens si no s'hagués produït l'expulsió d'un dels seus jugadors -Sergio Albarrán- i la senyalització d'un penal en temps afegit de la segona part.
 
En el transcurs dels minuts, a la primera meitat, els de Toni Seligrat van guanyar confiança ofensiva progressivament i la primera arribada amb perill va ser per a Fran Carbia. En el minut 16, el tarragoní no va trobar porteria per poc. Brugué també va connectar una bona rematada amb el cap que va atrapar Víctor en el tram final del primer temps. I Fausto Tienza va tenir la més clara en un remat de volea que va topar a un defensor, evitant el primer gol. El Lleida Esportiu va gaudir d'una ocasió en els primers 45 minuts; va ser en una jugada d'estratègia, que Diana va enviar al travesser.
 
En la represa, el Nàstic va continuar insistint i cada cop més tancant als locals a prop de la seva àrea. I en el minut 52, Joan Oriol no s'ho va pensar des de més de 30 metres i amb un gran xut va inaugurar el marcador amb un golàs. La renda s'hauria pogut incrementar minuts després en una jugada de contraatac en què Pol Ballesteros es va trobar amb el meta Víctor, que va enviar a córner amb la punta dels dits.

I novament el cambrilenc Joan Oriol va ser l'encarregat de marcar pel Nàstic en el minut 79. Jugada de contraatac de manual dels grana que el cambrilenc va finalitzar amb cama esquerra. Quan semblava que la segona diana grana seria definitiva, el Lleida Esportiu va retallar distàncies al marcador amb un xut creuat de Joanet en el 87'. Els locals es van quedar amb superioritat numèrica després de la vermella a Albarrán i en temps afegit, novament polèmica en contra dels interessos del Nàstic. L'àrbitre del matx va decretar penal pels de la Terra Ferma que Raúl va transformar per posar la igualada i repartir un punt per cadascú, que manté al Nàstic en el lideratge del grup.
 
Diumenge vinent, dia 13 de desembre, a partir de les 12 hores, el Nàstic buscarà tornar la tercera victòria consecutiva al Nou Estadi en la visita de la UE Llagostera.