Troben mort el jove de Balaguer desaparegut el passat dimarts

El cotxe es va precipitar al pantà de Sant Llorenç i s'ha obert una investigació per determinar les causes d'aquest cas

Gerard Sauret ha estat localitzat sense vida
Gerard Sauret ha estat localitzat sense vida | cedida família
04 de desembre del 2020
Actualitzat el 05 de desembre a la 1:37h
El jove de Balaguer de 23 anys desaparegut el passat dimarts ha estat trobat mort aquest divendres. Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra, el noi, Gerard Sauret Moreno, es va precipitar amb el seu vehicle al pantà de Sant Llorenç, on s'ha localitzat el cotxe (un Opel Insignia blanc) i el cos sense vida al seu interior.

Agents de la policia catalana han pentinat la zona en les darreres hores després de perimetrar l'indret on s'hauria produït el fatal desenllaç.

Els cossos policials han iniciat una investigació per determinar les causes que han portat el turisme a l'aigua, i, de moment, no es descarta cap hipòtesi. En aquest sentit, també s'està estudiant quan van passar els fets.

La localització del cos ha estat possible pel rastreig del mòbil del jove, que va sortir de casa el passat dimarts encara de nit. Pocs metres abans d'entrar al municipi de Sant Llorenç de Montgai, un agent ha identificat unes marques a l'asfalt compatibles amb les rodes d'un vehicle. Ha estat a partir d'aquesta descoberta que s'ha iniciat la recerca del malaurat balaguerí, que ha estat trobat per un equip de submarinistes. 
El cos del jove ha estat analitzat pel forense.

La família va denunciar la desaparició als Mossos d'Esquadra el passat dimecres després de no tenir notícies del jove en els darrers dos dies. A Sauret se li va perdre la pista a la capital de la Noguera, poc abans que s'hagués de desplaçar al seu lloc de treball, a Bell-lloc (Pla d'Urgell).